Vill du bli en av Norråkers ambassadörer och därmed hjälpa oss skapa en hållbar framtid i vår bygd?
Vi söker dig vars hjärta klappar extra varmt för Norråker och Tåsjödalen, som följer vad vi gör och gärna delar med dig till andra.
För att synas som ambassadör får du vår fina Norråker-mössa! Du får också vår almanacka med bilder och evenemang. Då har du koll på vad som händer i byn! Dessutom får du 15% på boende på Norråkers camping för dig eller en vän som vill upptäcka Norråker.

Ansök om att bli ambassadör på framtidnorraker@gmail.com

Om du vill bli vår ambassadör vill vi gärna presentera dig på denna sida, gärna med en bild och information om dig, men det är inget tvång.

Nina Warglycke

Hej! Jag heter Nina Warglycke.

Född i Västmanland men just nu boende i Härnösand.
Min anknytning till Tåsjödalen och Norråker tog sin början 1980, sedan har det varit många somrar i området men då på exmakens uppväxtplats i Västertåsjö.

Efter några års avbrott har vi, jag och nuvarande make hittat tillbaka.
Och det visade sig att maken inte är helt obekant med trakterna han heller, då han som barn varit med sin far och fiskat i trakterna.

Jag har alltid trivts i Jämtland och alltid blivit bra bemött. Det är med stolthet bär uppdraget som ambassadör för Norråker och Tåsjödalen. Om möjligheter öppnar sig så är både jag och maken intresserade av att bo permanent i området.
Vänligen
Nina

Andreas Wennstig

Jag heter Andreas Wennstig och bor i Boden.
Min anknytning till byn är genom mamma som kommer från Norråker.
Hon hette Inger Thellbro när hon bodde där.

Jag har ett hjärta för inlandet allmänt och Norråker specifikt.

Ni arbetar för och presenterar det fina med byn på många sätt. Det känns viktigt för mig att hjälpa till på de sätt jag kan för att lyfta Norråker, dess invånare och allt bra Ni faktiskt gör för livet i byn. I ärlighetens namn besöker jag inte Norråker så ofta men det Ni gör och visar upp i sociala medier är verkligen bra och ger mig en inblick i Era insatser.
Mitt kontaktnät och mitt engagemang ställer jag gärna till förfogande för Norråker!
Tack för förtroendet och lycka till i det fortsatta arbetet.
Vänligen
Andreas Wennstig, stolt ambassadör för Norråker