Norråkers Camping ligger naturskönt vid Tåsjöns strand i byn Norråker, Övre Tåsjödalen. Är en mycket barn- och handikappvänlig camping. Nära till sjön med badplats och byn med butik, bensin, kafé, tennisbana och lekplats. Storöring, gädda, abborre, harr , lake och sik i sjön, röding och öring i fjällsjöarna, bra jaktmarker i skogarna. Välkommen!

Lugn och fin camping med 7 stugor, en liten utescen, 8 husvagnsplatser och tältplatser. I anknytning till campingen finns grillplats med vindskydd, badplats, båthamn och tennisbana.

OBS!! OBS!! För tillfället finns ingen latrintömning på campingen.

Servicestugan har ett stort allrum med fullt utrustat kök med mikrovågsugn, ugn, spis, kyl och frys. Två toaletter med med wc och dusch (en handikapptoalett) tvättmaskin och torkskåp. Stor överbyggd altan med utemöbler för sköna kvällar. Servicestugan är tillgänglig för alla gäster.

5 vinterbonade stugor med fyra bäddar, wc, dusch, tv och ett fullt utrustat kök. Lillstugan med 4 bäddar och minikök ligger i nära anslutning till servicestugan. Skogskojan, timrad i gammal stil med eldstad (kamin) i mitten, rymmer 4 personer för enklare boende. Den är utrustad för enklare självhushåll, kylskåp finns, porslin lånas i servicestugan. El finns.

För bokning och information
Norråkers camping +46 (0)72 738 02 95
Eller via vårt bokningssystem Boka