En presentation av företagen och den service som finns i och runt Norråker.

Här kan ni hitta de flesta företag som verkar i övre Tåsjödalen. Företagen i bygden gör det möjligt för oss bofasta att bo kvar i en lugn och skön glesbygd. De olika företagen kompletterar varandra och gör att  både bofasta och besökare får en fantastisk service.

Föreningar

Våra många föreningar gör det trevligt och bra för oss här i Norråker! Föreningarna håller byn levande och ser till att det händer bra saker.Det finns en förening för alla och många är med i flera. Vill du vara aktiv i någon förening eller bara stötta den så finns kontaktuppgifter här, eller så betalar du helt enkelt in ett medlemsskap så är du med i det viktiga arbetet alla föreningar gör.

I Norråker har det alltid funnits gott om föreningar med många aktiviteter och det gör det än idag trots att invånarantalet blivit mindre med åren. Föreningarna ordnar allt från trevliga medlemsträffar till marknader, dans och olika tillställningar för alla som vill vara med!

Hemvändardagar, Julskyltning, Vintermarknad är alla arrangemang som anordnas av föreningar i samarbete.

Föreningar jobbar med utveckling, skoterleder, rastplatser, att ha det fint på byn och mycket mer. Läs mer under respektive förening.