Logi

Välkommen att bo hos oss! Det finns många olika bra sätt att bo på i Norråker, rymliga lägenheter, små fina stugor eller camping med husvagn eller tält.

På Norråkers camping kan ni hyra stuga eller övernatta i tält eller husvagn i lugn och ro med utsikt över Tåsjön.  Campingen ligger precis vid sjön med badplats, grillplats och bra fiske. Det är också nära till affär, restaurang, café, mack och lekplats och förstås skog och vildmark. Kontakt 072 738 02 95

LevaBo är det lokala hyresbolaget som erbjuder lägenheter mitt i byn och parhus nära till sjön. Lägenheterna är fullt möblerade och utrustade. Det finns även lediga omöblerade lägenheter om du vill flytta hit!

På Norråkers Handel kan du Bo på Lanthandel i den rymliga lägenheten i 50-talsstil ovanpå butiken.

Till höger här hittar du ännu fler alternativ till boende om du vill stanna kvar några dagar här hos oss.

Norråkers Camping: +46 (0) 73 829 54 40
Basecamp Norråker: Tel: +46 (0) 70-660 00 01 • E-post: johannes@basecampnorraker.se
Bo på Lanthandel: +46 (0) 671-300 02, kontakt@norrakershandel.se
Boern hostel: +46 (0) 671 – 301 93 eller +46 (0) 671 – 301 39
LevaBo: +46 (0) 70 600 69 00 e-mail. larsandreasson@bredband.net

Service och sevärdheter
Karta över Norråker (öppnar i ny flik)

Norråkers camping

Lugn och fin camping med 6 stugor och åtta husvagnsplatser med el. På campingen finns också en liten dansbana med utescen. Nära till sjön med badplats och byn med restaurang, butik, bensin, kafé och lekplats. Storöring i sjön och röding i fjällsjöarna, bra jaktmarker i skogarna. Välkommen!

Norråkers camping erbjuder också tältplatser inom strandområdet som även rymmer grillplats med vindskydd. Stor servicestuga med wc och dusch, tvättmaskin, torkskåp, och fullt utrustat kök med mikrovågsugn, ugn, spis, kyl och frys. Handikappanpassat. Stor överbygd altan med sittmöbler för sköna kvällar.

5 st vinterbonade stugor med fyra bäddar, wc, dusch och ett fullt utrustat kök. Lillstugan med 4 bäddar och minikök ligger i nära anslutning till servicestugan. Skogskojan, nytimrad i gammal stil med eldstad i mitten, rymmer 4 personer för enklare boende. Den är utrustad för enklare självhushåll, el finns.

Båtar finns att hyra.

För bokning och information
Norråkers camping +46 (0) 72 738 02 95

LevaBo AB

Behöver du bra boende? LevaBo är ett hyresbolag i Norråker som vi startade 2002 för att vi vill hålla byn levande med bra bostäder för både boende och besökare. Nu bor både bofasta och gäster bra i våra lägenheter och förskolebarnen leker och trivs i ett av husen.

Idag har LevaBo AB 13 st lägenheter varav 3 st är till för korttidsuthyrning till våra tillfälliga gäster. Några lägenheter finns också tillgängliga för dig som vill bo här en längre tid eller kanske för alltid! Företaget har idag 5 st fasta hyresgäster inkl. byns förskola ”Norrskenet”

LevaBo AB ägs till 100 % av Framtidsföreningen

Kontakt: Lars Andreasson tel. 070 600 69 00 mail. lars.k.andreasson@gmail.com

Norråkers Handel

Bo på lanthandel…

Kom och lev det enkla livet med oss en stund. Bo i vår ljusa fina 50-tals möblerade lägenhet. Vackert belägen mitt i byn med utsikt över sjön. Vill du kan du få frukost och ostbricka. Vedeldad bastu och badtunna finns att köpa till.

Fullt utrustat kök, dusch, wc och 3 sovrum med totalt 5 bäddar. Välkommen till oss!

kontakt tel. 0671-300 02, 070 660 26 09, ida@norrakershandel.se

>>Norråkers Handel

Boern vandrarhem i Tjärnmyrberget

Boern i Tjärnmyrberget, en form av vandrarhem med mycket humana priser.

I Boern finns det två sovrum med fyra bäddar samt ett med två bäddar. Totalt är det plats för 10 övernattande gäster. I anslutning till rummen finns kök med all utrustning, tre toaletter samt en dusch.

Boern drivs och sköts av Tjärnmyrbergets hembygdsförening och det finns lokal för festliga arrangemang för upp till 100 personer.

För bokning ring: Rickard Hamberg 070 266 56 22

Äta/Fika

Det är inte många ställen att äta på i byn, men gott och trevligt!

Restaurang/Pub
Norråker har restaurang Övre Tåsjödalens Utpost, som för tillfället är stängt pga annat arbete. Ny ägare sökes. Ibland har dock nuvarande ägare öppet en del fredagkvällar. Följ restaurangen på facebook så kommer information där.
För mer info ring 070-549 72 69 el www.ot-utpost.se

Norråkers handel
På Norråkers handel kan du ta en fika med gobit för en billig penning, men det smakar inte sämre för det. Du kan även ta en lunch där och personalen hjäper dig att värma en Panini, Asiatisk wok med ris eller annat som finns för tillfället.
Tel. 0671-300 02 el www.norrakershandel.se